• PRO TV
  • Ultimul Joc pentru Imunitate are un castigator pe masura. Cine e concurentul care si-a asigurat locul in competitie

Ultimul Joc pentru Imunitate are un castigator pe masura. Cine e concurentul care si-a asigurat locul in competitie

Ultimul Joc pentru Imunitate are un castigator pe masura. Cine e concurentul care si-a asigurat locul in competitie

Finala "Supravietuitorul" se aproprie, iar concurentii sunt din ce in ce mai constienti ca dificultatea jocului creste pe zi ce trece. 

Dupa ultimul Duel din concurs, Proba pentru Imunitate a ajuns si ea la final. Mai determinati ca niciodata, concurentii s-au prezentat in fata lui Dragos Bucurenci pentru a afla care este ultima provocare ce le poate aduce Colierul Imunitatii. 

In afara de Lucian, castigator al duelului si al imunitatii dupa plecarea Inei, Otniela, Robert, Adina, Iulian si Andrei au participat la o proba ce le-a testat forta si determinarea. Ceea ce nu stiu inca concurentii este faptul ca Otniela a gasit si ea pandantivul care ii asigura imunitatea. Prin urmare, si ea are sanse sa fie protejata la urmatorul Consiliu Tribal daca stie cum sa foloseasca acest avantaj.

Chiar si asa, concurenta s-a straduit sa duca la final proba pentru imunitate, in ciuda gradului de dificultate crescut. 


Finala Supravietuitorul are loc marti, 22 noiembrie, LIVE la ProTV! Poti vota cel mai simpatic supravietuitor

Convins ca el va fi urmatoarea tinta a concurentilor, Andrei a fost mai hotarat ca niciodata sa castige acest joc si a reusit. Vointa de fier si concentrarea au fost atuurile sale intr-o proba care initial parea sa il aiba ca favorit pe Iulian. 

Pentru a patra oara consecutiv, Andrei a castigat Imunitatea si sansa de a ramane in continuarea in competitie. 


Consiliul Tribal se apropie, iar planurile concurentilor au fost date peste cap inca o data. Victoria lui Andrei ii pune in dificultate, iar aliantele trebuie regandite. Cel mai norocos dintre toti este considerat in acest moment Lucian. Concurentul a primit o sansa atunci cand s-a alturat Tribului Araw. Ramane de vazut cum isi va calcula pasii si ce strategie va adopta.  



Supravietuitorul | LUNI - JOI | numai la ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni