Vica Blochina participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Vica Blochina participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Show-ul SURVIVOR România 2023 se apropie cu pași repezi, iar printre vedetele care vor apărea în emisiunea fenomen de la PRO TV se numără și Vica Blochina, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Numele tuturor FAIMOȘILOR de la SURVIVOR România 2023 sunt dezvăluite în cadrul emisiunii „Survivor – Marea Dezvăluire” care se vede LIVE și în exclusivitate pe VOYO, acolo unde Vica Blochina a făcut și primele declarații despre participarea la show-ul fenomen.

Ce a spus Vica Blochina în emisiunea „Survivor - Marea Dezvăluire”, dar și care sunt ceilalți concurenți, poate fi văzut exclusiv pe VOYO

 

Cine este Vica Blochina, concurentă în echipa Faimoșilor la SURVIVOR România 2023

SURVIVOR, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine în 2023 la PRO TV, cu un nou sezon! Printre concurenții care au acceptat să participe la show-ul fenomen global se numără și Vica Blochina, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

În vârstă de 47 de ani, Vica Blochina este o prezență constantă în lumea showbizului românesc. Datorită carismei sale a reușit să fie mereu în lumina reflectoarelor. De-a lungul anilor a participat la numeroase show-uri de televiziune, printre care și Ferma vedetelor, ediția 2015. 

Originară din Lituania, Vica Blochinae e stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În trecut a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea ea avea doar 20 de ani, iar el 39. Din relația cu antrenorul de fotbal ea are un băiat în vârstă de 14 ani. 
 

Emisiunea integrală „Survivor - Marea Dezvăluire” poate fi văzută exclusiv pe VOYO


Emisiune sponsorizată de Vodafone

Vodafone EasyTech este alături de concurenți pe parcursul competiției, în momente cheie din cadrul probelor, cât și pentru a rămâne conectați cu cei de acasă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni