• Emisiuni
  • Survivor România
  • Vulturii au zgâriat mai tare și au câștigat Jocul de Imunitate! Oana, Mari sau TJ – un Tigru va pleca astăzi acasă

Vulturii au zgâriat mai tare și au câștigat Jocul de Imunitate! Oana, Mari sau TJ – un Tigru va pleca astăzi acasă

Vulturii au zgâriat mai tare și au câștigat Jocul de Imunitate! Oana, Mari sau TJ – un Tigru va pleca astăzi acasă

Săptămâna de Survivor România a început cu o Recompensă care a avut efecte asupra ambelor echipe: în timp ce Vulturii și-au găsit motivația de a demonstra că în doar cinci concurenți și cu o singură fată în echipă pot fi cei mai buni, Tigrii au realizat că se află într-un impas pe care nu știu cum să-l depășească.

Aseară, ambele echipe și-au găsit dorința de a face afirmații de luptă și de a promite că vor învinge pentru a nu pierde un om din echipa lor. 

Cu gândul la Jocul de Imunitate, Tigrii s-au remontat și au încercat să uite bucuria Vulturilor provocată de Recompensa care le-a adus nu doar o masă copioasă cu mici și bere, ci și amintiri pentru o viață. Mai mult ca niciodată, cele două triburi și-au dorit să învingă și să rămână în formula actuală. Însă, pe traseu, a părut că Vulturii pot zbura mai sus ca niciodată și au învins fără mari probleme, cu scorul de 10 la 6. 

Ajunși la Consiliul de Nominalizare, Tigrii au aflat că Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu sunt cei doi concurenți care au reușit cel mai bun timp, așa că au avut dreptul de a face nominalizări. La finalul serii, Oana Ciocan, Mari Fica și TJ Miles au ajuns la mâna celor de acasă! 

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:25. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.2 puncte de rating și 21.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.8 puncte de audiență și 14.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 22:13, peste 1.9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV!

E momentul pentru tribul Tigrilor să piardă un membru al echipei. Cine va fi acela? Pentru cine a decis publicul că e vremea să îi fie stinsă flacăra? Dar și cine va câștiga Jocul de Comunicare cu o miză importantă și emoționantă? Aflăm în câteva ore. 

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, pe VOYO, imediat ce se va încheia emisiunea pe TV! Primele comentarii despre eliminarea de astăzi, se pot vedea doar acolo! 

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți urmări Jocul de Comunicare, dar și Consiliul de Eliminare!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni