Zanni este prezentatorul show-ului online ”Survivor: Extrashow”

Zanni este prezentatorul show-ului online ”Survivor: Extrashow”

Duminică, 16 ianuarie, după ora 23.00, imediat după ce primul episod al show-ului fenomen mondial ”Survivor România” se termină la tv, aventura continuă online, la ”Survivor: Extrashow”.

Prezentat de Zannidache, aka Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Astfel, în fiecare seară de duminică, luni și marți, ”Survivor: Extrashow” va fi cu ochii pe cei 24 de concurenți - Faimoșii și Războincii - care au acceptat provocarea și se afla în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.  Așa că adună-ți tribul, conectați-vă online și fiți alături de concurentul vostru favorit, în fiecare episod, în rețeaua pe care te poți baza: Vodafone – sponsor oficial și partener exclusiv de conectare al ”Survivor România”.

”Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, spune Zanni, prezentatorul ”Survivor: Extrashow”.

Cine va sfida limitele fizice și psihice? Cine va renunța în fața condițiilor dificile? Ce relații se vor lega, ce provocări vor fi duse la capăt?

Răspunsurile le veți descoperi alături de Zanni și invitații săi în show-ul exclusiv online ”Survivor: Extrashow”.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni